Wat kun je allemaal bij ons doen?

 

 

 

 

 

 

 

1. GRATIS persoonlijk gerichte MUziekles/COACHING   

GRATIS TOEGANG VOOR DEELNEMERS 12 – 25 JAAR  

Heb jij behoefte aan muziekles of begeleiding van gediplomeerde docenten en/of professionals uit de muziek? Dan zijn de Make Music lessen en coaching voor jou mogelijk de oplossing! Via Make Music kun je namelijk 5 gratis lessen/sessies volgen bij onze partners! 

Zodra jij je aanmeldt nemen wij contact met je op en gaan we samen een intake plannen in één van de wijkstudio’s in Zoetermeer of via het internet. Samen met iemand van het Make Music Team ga je kijken wat jij precies wilt en nodig hebt op het gebied van muziek en maken een persoonlijk plan, zodat we precies weten bij welke mensen en partijen jij het beste op je plek bent!  Van zang tot productie, alles kan en alles mag! 

Lijkt je dit wat? Meldt je dan snel aan!

 

 

 

 

 

 

Wat kun je allemaal bij ons doen?

GRATIS persoonlijk gerichte MUziekles/COACHING  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

Wijkprogramma

  • Muziekles & Coaching
  • Studio Certificaat
  • Make Music Citytrainers Certificaat

Wijkstudio’s

Dinsdag

Studio Kerkenbos. Elke dinsdag van 19:00 – 22:00. Adres: Kerkenbos 16.

Donderdag

Studio Zanzibar’ in Oosterheem.  Elke donderdag van 19:00 – 22:00. Adres: Zanzibarplein 11, Zoetermeer

Vrijdag

Make Music @ Digital Art Lab: Kennismaken met draaitafels of losgaan in de speciale geluidscabine tijdens het Open lab bij het Digital Artlab. Elke vrijdag van 13:00 – 18:00. Adres: Leidsewallen 80

Make Music: stadsprogramma

Wil je echt verder met lessen volgen of zoek je doorstroming naar een vakopleiding of het werkveld? Zo zijn CKC en MusicSoulHouse altijd hard bezig om nieuw aanbod te maken. Dus kijk snel welke mogelijkheden er voor jou zijn in Zoetermeer! 

Coming soon! We werken nog druk aan ons aanbod!

Make music: Training

Studio Certificaat

Ben je niet meer weg te slaan en wil je zelfstandig werken in een van de wijkstudio’s in Zoetermeer dan kun je een Studio Certificaat halen. Je volgt dan een korte cursus waarbij je leert om te werken met de studio apparatuur. Na het behalen van dit certificaat mag je gratis zelfstandig werken in de wijkstudio’s van Make Music!

Citytrainers Certificaat

Wil jij een eigen event organiseren?  Dan kun je bij ons samen met Stichting Buurtwerk Jongerenwerk een Citytrainers cursus volgen. Bij het behalen van dit certificaat mag je je eigen projecten, activiteiten en evenementen organiseren! Denk aan feesten, optredens, extra studio dagen, jam-sessies, etc!

Project Make Music

Samen met de partners Stichting Jongerencultuur, Buurtwerk, MusicSoulHouse en CKC is dit project mogelijk gemaakt en kunnen de jongeren hun talent ontwikkelen en hun dromen waarmaken.

Project Make Music

Samen met de partners Stichting Jongerencultuur, Buurtwerk, MusicSoulHouse en CKC is dit project mogelijk gemaakt en kunnen de jongeren hun talent ontwikkelen en hun dromen waarmaken.