Make music Programma

Make Music: Free

Hou jij van muziek? Speel je een instrument, maak je beats, zing je of rap je? Meld je dan aan op de website of bij één van onze wijkstudio’s voor een intake en krijg gratis toegang tot oefenruimtes, studiofaciliteiten, muzieklessen en meer!

Dus kom langs voor een intake en volg 5 lessen naar keuze uit het Make Music Programma! Maak je eigen plan samen met het Make Music team,  stippel je weg uit en bereik je doelen.

Aanbod

Make Music Free 

  • Muziekles Beats/Raps – zang – drums – gitaar – basgitaar – piano

Make Music More

  • Bandles CKC
  • Beats & Productieles MusicSoulHouse

Make Music Advanced

  • Studio Certificaat
  • Citytrainers Certificaat

Maandag

Make Music Free: Productie en Raples  in ‘Studio Kerkenbos’ in Meerzicht

Dinsdag

Make Music More: Beat & Productieles in MusicSoulHouse

Donderdag

Make Music Free: Muziekles in ‘Studio Zanzibar’ in Oosterheem

Vrijdag

Make Music More: Kennismaken met draaitafels of losgaan in de speciale geluidscabine in het Open lab bij CKC

Make Music: more

Ben je echt serieus om jezelf verder te ontwikkelen? Dan hebben wij samen met de muziekscholen CKC en MusicSoulHouse, speciaal voor jou een apart aanbod gemaakt. Meld je aan via de knop voor bandles of beats/raplessen!

Coming soon! We werken nog druk aan ons aanbod!

Make music: advanced

Studio Certificaat

Ben je niet meer weg te slaan en wil je zelfstandig werken in een van de wijkstudio’s in Zoetermeer dan kun je een Studio Certificaat halen. Je volgt dan een korte cursus waarbij je leert om te werken met de studio apparatuur. Na het behalen van dit certificaat mag je gratis zelfstandig werken in de productiehuizen van Buurtwerk.

Citytrainers Certificaat

Wil jij een eigen event organiseren?  Dan kun je bij ons een Citytrainers cursus volgen. Bij het behalen van dit certificaat mag je je eigen projecten, activiteiten en evenementen organiseren. Denk aan feesten, optredens, extra studio dagen en jam-sessies.

Project Make Music

Samen met de partners Stichting Jongerencultuur, Buurtwerk, MusicSoulHouse en CKC is dit project mogelijk gemaakt en kunnen de jongeren hun talent ontwikkelen en hun dromen waarmaken.

Project Make Music

Samen met de partners Stichting Jongerencultuur, Buurtwerk, MusicSoulHouse en CKC is dit project mogelijk gemaakt en kunnen de jongeren hun talent ontwikkelen en hun dromen waarmaken.